Antena 3 Actualitate O ferigă bănățeană, de interes pentru industria farmaceutică din Coreea de Nord

O ferigă bănățeană, de interes pentru industria farmaceutică din Coreea de Nord

04 Iun 2016   •   09:54
O ferigă bănățeană, de interes pentru industria farmaceutică din Coreea de Nord
Sursa foto: Foto: Pixabay

România are multe resurse nefolosite, iar unele dintre ele ar putea chiar salva vieți. Bunăoară, o varietate de ferigă care crește în apropierea unui sat bănățean a stârnit interesul căutătorilor de... remedii pentru bolnavii de cancer. Cum s-a întâmplat asta și ce șanse sunt ca povestea asta să devină una de succes pentru locuitorii acestui sat?

Experţii din Coreea de Nord doresc să iniţieze afaceri cu o comună din Timiș. O delegație de la Ambasada Coreii de Nord în România a efectuat o vizită în localitatea timișeană Curtea, scrie Jurnalul Național.

Potrivit Nicoletei Grecu, promotor al comunei Curtea, nord-coreenii sunt interesați de feriga care crește pe pășunile din jurul comunei pentru a o folosi în producerea unui leac pentru cancer.

Nicoleta Grecu, promotorul comunei Curtea, a mai declarat că feriga oricum nu este folosită, fiind tăiată de către cei care au concesionat pășunea și apoi este arsă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close