Antena 3 CNN Actualitate O fetiţă de 10 ani a fost lovită de tren, după ce a fugit de acasă (VIDEO)

O fetiţă de 10 ani a fost lovită de tren, după ce a fugit de acasă (VIDEO)

O fetiţă de 10 ani a fost lovită de tren, după ce a fugit de acasă (VIDEO)
Sursa foto: ambulanta
02 Mar 2010   •   15:36

Două fetiţe din Arad, de 10 şi respectiv 12 ani, şi-au trăit luni seară aventura vieţii. Au crezut că, dacă fug la tatăl lor natural, vor scăpa de certurile de acasă dintre mama şi tatăl lor vitreg. Însă, drumul pe întuneric de la Arad la Timişoara era să se termine tragic. Pe fetiţa de 10 ani a lovit-o un tren şi a rănit-o.

Fetiţa a încercat să treacă calea ferată. Nu a fost atentă, iar trenul care venea cu viteză a acroşat-o. Sora sa mai mare era lângă ea, când trenul a lovit-o.

Copila s-a ales cu o mâna ruptă şi mai multe zgârieturi, însă lovitura la cap nu a fost puternică. Medicii o vor ţine însă sub observaţie şi în următoarele zile pentru a se asigura că nu are şi alte leziuni.

Întâlnirea cu tatăl natural a avut loc aşadar la spital. Mama lor şi tatăl vitreg, acuzaţi de fetiţe că se ceartă şi le ceartă şi pe ele prea des au respirat uşuraţi că nu s-a întâmplat ceva mai grav cu ele.

Acum, Direcţia pentru Protecţia Copilului ar putea începe o anchetă pentru a stabili dacă situaţia familială le-a împins pe fete să fugă de acasă. În acest caz, mama şi-ar putea pierde drepturile părinteşti asupra lor.

"S-au dus la magazin şi au luat de un milion într-o săptămână. Le-am spus să nu mai meargă. Atât le-am spus, că am să le bat. Dar nu le-am bătut nicicum" povesteşte mama lor.

La puţin timp după ceartă, a găsit un bilet care a îngrozit-o. "M-aţi certat de prea multe ori, aşa că am plecat. (...) Dia + Ana = moarte". A sunat, imediat, la poliţie şi, câteva ore mai târziu, afla că fetele ei sunt în Timişoara. Una internată în spital. Toţi cei care le cunosc au rămas înmărmuriţi când au auzit povestea.




Observator

×
Subiecte în articol: tren fetita parinti protectia copilului
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close