Antena 3 CNN Actualitate O fetiţă de 6 ani din Iaşi a trăit trauma vieții ei: Prietenii săi au ucis un pui de păsare şi au forţat-o să se uite cum joacă fotbal cu cadavrul

O fetiţă de 6 ani din Iaşi a trăit trauma vieții ei: Prietenii săi au ucis un pui de păsare şi au forţat-o să se uite cum joacă fotbal cu cadavrul

O fetiță din Iaşi, în vârstă de doar 6 ani a trăit trauma viații ei când prietenii ei, cu care se juca în fața blocului, au ucis un pui de pasăre şi au forţat-o apoi să se uite cum joacă fotbal cu cadavrul.

O fetiţă de 6 ani din Iaşi a trăit trauma vieții ei: Prietenii săi au ucis un pui de păsare şi au forţat-o să se uite cum joacă fotbal cu cadavrul
de Gabriel Dano    |    12 Iun 2021   •   11:47

Micuța a fost cheamă de prietenii ei să privească grozăvia. conștienți fiind că aceasta nu va suporta să fi martora teribilului gest. .

Fetiţa în vârstă de 6 ani a început să plângă în hohote atunci când a văzut scena şi i-a rugat pe prietenii ei să se oprească. Aceştia, însă nu au cedat rugăminților ei. Mai mult decât atât, nici adulţii care se aflau prin preajmă nu au avut vreo reacţie.

"Copiii țipă mereu, așa știu ei să se joace, țipând, și o vreme nu i-am băgat în seamă. Aveam muzică în cameră și tot auzeam gălăgie de afară. Dar atenția mi-a fost captată în momentul în care am auzit cuvintele 'încetați, opriți-vă, lăsați-l în pace' ale unei fetițe.

Atunci m-am dus repede spre fereastră și am văzut cum băieții aruncau și loveau cu sălbăticie, cu cruzime, cu plăcere un pui de pasăre mort. Trei bărbați beau și jucau cărți impasibili în curtea blocului, un tânăr își curăța indiferent mașina, iar o mamă privea cu indulgență ceea ce ei i se părea o joacă.

Am coborât cât de repede am putut și i-am oprit pe acei copii. I-am întrebat dacă nu au milă. Au lăsat cadavrul și și-au văzut liniștiți de ale lor", a povestit o tânără care locuia în apropiere şi care a auzit ţipetele fetei.

×
Parteneri
Abonează-te la canalul oficial de WhatsApp al Antena CNN
x close