Antena 3 CNN Actualitate O gospodină din Iași a bătut un hoț cu ciocanul de șnițele

O gospodină din Iași a bătut un hoț cu ciocanul de șnițele

O gospodină din Iași a bătut un hoț cu ciocanul de șnițele
Sursa foto: foto: ziaruldeiasi.ro
16 Apr 2016   •   15:39

Un tânăr de 23 de ani a intrat prin efracţie în apartamentul a doi ieşeni din Podu Roş. A fugit de acolo cu capul spart, după ce proprietara l-a lovit cu ciocanul de bătut şniţele, acesta lăsându-şi până şi bunurile personale în apartamentul pe care voia să-l jefuiască, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Proprietarii apartamanentului pe care a vrut să-l jefuiască s-au dus la somn mai devreme, în jurul orei 21. Înainte de asta, au stins luminile şi au asigurat uşa şi geamurile, au precizat procurorii. După aproximativ o jumătate de oră, văzând probabil că în apartamentul ieşenilor nu mai era lumină, hotul a decis să acționeze.

Ieşeanul şi-a pus o pereche de şosete pe mâini, pentru a nu lăsa amprente, şi cu o şurubleniţă a forţat geamul de termopan de la sufragerie şi a intrat în apartament. După ce s-a plimbat prin casă, a intrat şi în dormitor, unde, surpriză: a dat nas în nas cu proprietarul. Hoţul a încercată să se întoarcă în sufragerie, pentru a fugi pe geam, însă a fost oprit de bărbat.

În ajutorul soțului a intervenit şi femeia, care i-a aplicat inculpatului mai multe lovituri cu un tocător de şniţel şi un pistil de la mojarul de pisat usturoi. În cele din urmă, inculpatul a reuşit să scape şi să iasă pe fereastră afară din locuinţă, dar a fost identificat de polițiști.

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close