Antena 3 CNN Actualitate O ieșeancă de 71 de ani a mers la ginecolog. Gestul medicului a umilit-o total: "În timp ce scuipa..."

O ieșeancă de 71 de ani a mers la ginecolog. Gestul medicului a umilit-o total: "În timp ce scuipa..."

O ieșeancă de 71 de ani a mers la ginecolog. Gestul medicului a umilit-o total: "În timp ce scuipa..."
Sursa foto: sursa foto: adevarul.ro
27 Sep 2017   •   16:40

O femeie in varsta de 71 de ani, fosta profesoara de limba romana, a avut parte de o experienta cumplita, in timpul ultimei sale vizite la ginecolog. Ortansa Cojoc acuza o hemoragie severa, iar medicul primar de la Maternitatea "Elena Doamna", a tratat-o in mod necorespunzator, informeaza ziaruldeiasi.ro

Pacienta de 71 de ani a marturisit ca dr. Doina Iancu, medic primar obstretica ginecologie, a preferat sa dea indicatii medicului rezident, pentru oprirea hemoragiei, in timp ce statea pe margine si manca seminte.

"Când a venit mâncând seminţe lângă mine, i-am spus persoanei care mă ţinea de mână şi care mă susţinea, nu mai ştiu dacă era asistentă sau nu, că eu cred că am un coşmar, că ceva nu este în ordine, pentru că nu-mi venea să cred că un medic stă şi mănâncă seminţe lângă mine. Stătea şi îi spu­nea acelei doctoriţe tinere ce să facă, în timp ce scuipa realmente seminţe în mâna stângă. După ce i-am zis că eu cred că este un coşmar, dr. Iancu a ieşit pe hol, unde se aflau ginerele şi fiica mea, şi a început să ţipe «femeile din România sunt inconştiente, vin în ultima clipă la spital, în Statele Unite ale Americii nu le primeşte nimeni dacă nu se duc la control din şase în şase luni»“, a povestit femeia.

×
Subiecte în articol: ginecolog medic gest Iași
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close