Antena 3 CNN Actualitate Mămică revoltată pe Facebook după ce a primit mămăligă cu gem la cină într-un spital din Cluj: "Pentru ce plătim atâția bani în țara asta?"

Mămică revoltată pe Facebook după ce a primit mămăligă cu gem la cină într-un spital din Cluj: "Pentru ce plătim atâția bani în țara asta?"

O mamă, internată cu fiul său într-un spital din Cluj Napoca într-o secție de chirurgie pediatrică, a postat pe Facebook mai multe imagini cu cina primită. Aceasta a fost revoltată când a văzut că trebuie să-și hrănească fiul cu mămăligă și gem.

Mămică revoltată pe Facebook după ce a primit mămăligă cu gem la cină într-un spital din Cluj: "Pentru ce plătim atâția bani în țara asta?"
de Gabriel Dano    |    25 Mar 2021   •   18:37

Postarea făcută de Lory Dombrea a fost preluată de pagina de Facebook a cotidianului local Grai de Cluj.

„Ce vedeți în poze este cina pentru o mămică și fiul. Asta este mâncarea de la chirurgie pediatrică din Cluj Napoca. Nu credeam că la Cluj se dă asemenea mâncare ?. Trebuie făcut ceva să se ia măsuri în privința asta. Pentru ce plătim atâția bani la țara asta de r***t?
„Oare ce manâncă doctorii și asistentele?”

Ca să primim mămăligă cu gem? Întreb și eu așa din curiozitate oare DOCTORI, ASISTENTELE ȘI RESTUL CADRELOR MEDICALE MĂNÂNCĂ AȘA CEVA? ÎN CE ȚARĂ TRĂIM OAMENI BUNI? Dacă ei ar fi internați cu copilași lor le-ar da așa ceva să mănânce? Cum poți da două cuburi de gem și mămăligă la două persoane”, a scris mama revoltată.

❗Protest față de mâncarea servită la un spital clujean❗ Lory Dombrea (Facebook) despre cina de aseară: "Ce vedeți în...

Posted by Grai de Cluj on Sunday, March 21, 2021

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close