Antena 3 CNN Actualitate O mașină înmatriculată în Ucraina, care transporta refugiați, accident rutier pe o șosea din Neamț

O mașină înmatriculată în Ucraina, care transporta refugiați, accident rutier pe o șosea din Neamț

O mașină înmatriculată în Ucraina, care transporta cetățeni ucraineni, a fost implicată într-un accident rutier, sâmbătă dimineață, în județul Neamț.

O mașină înmatriculată în Ucraina, care transporta refugiați, accident rutier pe o șosea din Neamț
Sursa foto: stiri-neamt.ro
de Gabriel Dano    |    26 Feb 2022   •   09:10

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 6.30, pe raza comunei nemțene Dulcești. La volan se afla o femeie în vârstă de 47 de ani. Aceasta a fost transportată la spital, iar medicii spun că starea sa este stabililă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Este suspectă de o fractură. Era însoțită de un tânăr în vârstă de 25 de ani, de soția lui în vârstă de 22 de ani și de trei copii, o fată de 15 ani, o altă fată de 7 ani și un băiat în vârstă de 4 ani. Mașina lor a derapat și a ajuns într-un șant", a transmis corespondentul Antena 3 Mariana Zaharia.

Impactul a fost atât de puternic încât partea din față a autoturismului a fost complet distrusă. Se pare că victimele au fost salvate de airbagurile mașinii.

Potrivit prefectului județului Neamț, Adrian Niță, șoferița se află la spitalul din Roman, stabilă hemodinamic.

Copiii se află în custodia Poliției Roman. "Voi prelua copiii și îi voi caza la un hotel din Roman" –a declarat prefectul Adrian Niță, potrivit stiri-neamt.ro.

"Încă de ieri, printre măsurile luate a fost și cea de a identifica persoane vorbitoare de limba rusă, iar la spitalul din Roman avem o doamnă doctor vorbitoare de limbă rusă care a fost de gardă în această dimineață și a discutat cu șoferița, explicându-i situația și că ceilalți pasageri sunt în siguranță.

În același timp mai avem vorbitori de limbă rusă un medic pe Ambulanță, 4 medici în zona Târgu-Neamț, iar astăzi primesc o situație și cu medicii din Spitalul Județean de Urgență.”, a declarat Adrian Niță.

×
Subiecte în articol: Ucraina
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close