Antena 3 CNN Actualitate O pacientă a Spitalului Corabia s-a sinucis. Femeia tocmai suferise un atac cerebral și s-a aruncat de la etaj

O pacientă a Spitalului Corabia s-a sinucis. Femeia tocmai suferise un atac cerebral și s-a aruncat de la etaj

O pacientă în vârstă de 89 de ani s-a aruncat de la etaj la Spitalului Municipal din Caracal. Pacienta suferise un atac cerebral şi a decis să-şi ia viaţa la câteva ore de la diagnosticare.

O pacientă a Spitalului Corabia s-a sinucis. Femeia tocmai suferise un atac cerebral și s-a aruncat de la etaj
Sursa foto: Pexels
de Gabriel Dano    |    25 Iun 2021   •   19:03

Acesta a fost internată în noaptea de 24 spre 25 iunie în secţia de Medicină Internă a Spitalului Orăşenesc Corabia, potrivit Adevărul.

Anterior, ea fusese investigată şi diagnosticată cu atac cerebral la Spitalul Municipal Caracal, iar din lipsă de locuri a revenit la spitalul din Corabia. Vineri dimineață, pacienta s-a aruncat peste balustrada balconului de la etajul al doilea unde funcţionează secţia Medicină Internă.

„Conducerea spitalului a anunţat Poliţia Corabia-Compartimentul de Investigaţii Criminale, fiind demarate investigaţiile. Totodată s-a procedat la anunţarea familiei pacientei. DSP Olt a demarat un control în cadrul unităţii sanitare. În acest timp Spitalul Orăşenesc Corabia a demarat o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate cum s-a desfăşurat evenimentul“, a transmis spitalul din Corabia

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close