Antena 3 CNN Actualitate O româncă a trăit 9 luni de coșmar în Italia. A fost sechestrată, drogată și obligată să se prostitueze

O româncă a trăit 9 luni de coșmar în Italia. A fost sechestrată, drogată și obligată să se prostitueze

O româncă din Italia a trăit un coșmar în ultimele nouă luni, timp în care a fost sechestrată și obligată să se prostitueze de către un albanez.

O româncă a trăit 9 luni de coșmar în Italia. A fost sechestrată, drogată și obligată să se prostitueze
Sursa foto: Foto: Hepta
12 Feb 2020   •   10:33

Potrivit Verona Sera, femeia a fost salvată zilele trecute de polițiștii italieni din apartamentul în care era ținută cu forța. 

Sursa citată arată că femeia a solicitat ajutorul polițiștilor prin intermediul unui apel făcut la 113 și le-a cerut să intervină la un apartament situat în cartierul Porto San Pancrazio din localitate.

O patrulă a fost trimisă imediat în zonă și când au ajuns aproape de adresa respectivă, agenții au văzut o femeie care mișca agitată din brațe pe un balcon pentru a fi văzută de aceștia. Odată intrați în clădire, polițiștii au văzut pe scări o femeie care era ținută de braț de un bărbat și acesta părea că încearcă să o tragă înapoi în locuință, dar la vederea forțelor de ordine a lăsat-o liberă.

Agresorul româncei este un cetățean albanez în vârstă de 34 de ani, pe nume Bega Fation, cu mai multe antecedente penale pentru trafic și posesie de droguri, dar și pentru violență și abuzuri fizice. Acesta se pare că era totodată căutat de autorități și pentru a-i fi înmânat un ordin de expulzare de pe teritoriul italian.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close