Antena 3 CNN Actualitate O româncă de 45 de ani din Spania a murit de anevrism. Mesajul transmis de familie

O româncă de 45 de ani din Spania a murit de anevrism. Mesajul transmis de familie

Gabriela, o româncă de doar 45 de ani, aflată în Spania, a murit răpusă de un anevrism cerebral.

O româncă de 45 de ani din Spania a murit de anevrism. Mesajul transmis de familie
Sursa foto: stiridiaspora.ro
30 Mar 2020   •   18:42

Acum, familia sa vrea să aducă în România măcar urna cu cenușa româncei, însă costurile sunt enorme acum, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Prea tânăra și plină de viață... ne-ai lăsat pe toți consternați de dispariția ta, erai un suflet iubitor și săritor și bun pentru toți. Astăzi apelez la toți prietenii noștri un gram de umanitate, a murit în spital în Guadalajara de un anevrism și fratele și soțul nu o pot scoate de la morgă întrucât costurile sunt destul de ridicate.

E nevoie de suma de 7500 de € pentru a putea fi scoasă și incinerată, în condițiile în care suntem acum obligați cu Coronavirus. Apelez la bunătatea fiecăruia dintre voi să punem mâna de la mâna sa putem ajuta să o scotem de la morga.

Cea mai mică donație este bine venită și mulțumită de noi pentru voi toți. Contul bancar ES53 2038 4404 7930 0045 7518 este al fratelui, Sorin Gherasim “, scrie Daniela, o apropiată a femeii, pe un grup de socializare, potrivit stiridiaspora.ro.

„De astăzi draga noastră prietenă Gabriela Latcan Gherasim a devenit un înger! Dumnezeu să te odihnească în pace! Dragii mei prieteni, vecini, haideți băieți și fete, mâna de la mână. Puțin câte puțin să ajutăm familia să scoată cadavrul de la morgă și sa poată avea o înmormântare creștinească ca la ortodocși! Vă mulțumesc tuturor! Dumnezeu să vă binecuvânteze familiile!“ este mesajul Cameliei, una dintre prietenele sale pe un grup de români în Spania.

×

Prețul gigacaloriei pentru populație a crescut la 1 aprilie 2022

Cât o să ne coste încălzirea pentru un apartament cu două camere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close