Antena 3 CNN Actualitate O româncă din Brazilia şi-a anulat în ultimul moment rezervarea pentru cursa Air France de luni

O româncă din Brazilia şi-a anulat în ultimul moment rezervarea pentru cursa Air France de luni

O româncă din Brazilia şi-a anulat în ultimul moment rezervarea pentru cursa Air France de luni
Sursa foto: oana vadeanu
02 Iun 2009   •   10:12

Pe lista persoanelor care se aflau în avionul Airbus A330, dispărut luni de pe radarele controlorilor de trafic, şi despre care se bănuieşte că s-a prăbuşit în oceanul Atlantic, s-ar fi putut regăsi 3 români. Potrivit jurnaliştilor de la Gândul, o româncă din Brazilia s-a hotărât în ultimul moment să anuleze rezervarea pe care ea şi fiica ei, în vârstă de doar 10 luni, o aveau pentru zborul respectiv.

Oana Vădeanu Spudeit, o româncă din Timişoara, este căsătorită în Brazilia, locuind la aproximativ 1000 de kilometri de Rio de Janeiro. Femeia ar fi vrut să călătorească în România împreuna cu fiica sa, pentru ca bunicii să o cunoască pe aceasta. Data aleasă de ea a fost 1 iunie, iar biletul rezervat era pentru cursa Air France de la Rio la Paris.

Şansa a făcut ca în ultimul moment femeia să găsească o variantă de bilet mai ieftină şi să renunţe la rezervare. În momentul în care a aflat vestea despre avionul dispărut, românca declară că şi-a luat fetiţa în braţe şi a mulţumit lui Dumnezeu că sunt în viaţă.

?Am îngheţat când am citit ştirea. Am verificat încă o dată dacă era cursa la care aveam rezervare. Era. Am luat-o pe Anais în braţe şi i-am mulţumit lui Dumnezeu că n-am fost în acel avion. Sunt încă împietrită. Cineva acolo sus ne iubeşte? a declarat aceasta pentru Gândul.

Autorităţile au dat, între timp, publicităţii numele româncei care se afla în avionul companiei Air France, după ce rudele acesteia au fost contactate.

Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close