Antena 3 CNN Actualitate "O Românie mai curată", misiunea care a adunat peste 100 de expozanţi sub pavilioanele Romexpo

"O Românie mai curată", misiunea care a adunat peste 100 de expozanţi sub pavilioanele Romexpo

"O Românie mai curată", misiunea care a adunat peste 100 de expozanţi sub pavilioanele Romexpo
Sursa foto: Foto: Antena 1
de S.T.    |    28 Feb 2012   •   21:54

O Românie mai curată este misiunea care a adunat peste 100 de expozanţi sub pavilioanele Romexpo. Unsprezece ţări din toate colţurile lumii şi-au dau întâlnire ca să prezinte cele mai noi descoperiri în managementul deşeurilor şi al energiilor regenerabile.

Toate inovaţiile menite să protejeze mediul sunt reunite în aceste zile sub acelaşi acoperiş. Timp de patru zile, 1000 de participanţi vor milita pentru ecologie în în cea de a 19a ediţie a Expoziţiei Internaţionale pentru Tehnologii şi echipamete de Protecţie a Mediului.

Primăria Municipiului Bucureşti revine în prim plan cu acoperişul verde, care nu este singurul proiect pe care edilul Capitalei îl vede pus în practică în această primăvară.

O inovaţie în domeniul ecologiei este şi maşina de reciclare a sticlei, o premieră pentru industria din România. Sticla este prelucrată prin implozie, este curăţată de surplusurile de ambalare şi granulele nu rănesc pielea. Aparatura polueză mai puţin şi oferă sticlei sfărâmate chiar şi rol decorativ. Această tehnologie a fost adusă din Regatul Unit.

Expoziţia Romenvirotec îşi aşteaptă publicul în pavilioanele Romexpo pe 1 martie, între orele 10 şi 18. Pe 2 martie, în ultima zi, vizitatorii au program scurt, până la orele 16.00.



 

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close