Antena 3 CNN Actualitate O spălătorie din Capitală, "prădată" de un fost angajat

O spălătorie din Capitală, "prădată" de un fost angajat

O spălătorie din Capitală, "prădată" de un fost angajat
19 Oct 2010   •   20:25
Un fost angajat al unei spălătorii auto din Capitală a dat lovitura chiar la fostul patron. Înainte să-l dea afară, tânărul a sustras o cheie, iar luni noapte a intrat în spălătorie împreună cu un prieten. Au scotocit într-o maşină şi au plecat cu 55.000 de euro. Nu au ajuns prea departe pentru că au fost opriţi de doi poliţişti. Pentru a-i prinde pe hoţi aceştia au tras două focuri în aer.
Cei doi tineri au intrat în spălătorie după 03:00 dimineaţa. Hoţii cunoşteau foarte bine zona pentru că unul din ei lucrase la spălătorie până în urmă cu câteva zile. S-au dus direct la acea uşă, au reuşit s-o deschidă, iar înăuntru au găsit maşina în care se aflau banii. Au furat din torpedo 55.000 de euro.

În maşina se mai aflau încă 16.000 de euro, băgaţi în portbagaj. Hoţii nu au căutat şi acolo.

Hoţii au ascuns banii în gecile cu care erau îmbrăcaţi şi au ieşit liniştiţi din spălătorie. Numai că o patrulă de poliţie de la secţia 11, care se afla în zonă i-a oprit să-i legitimeze.

Unul dintre hoţi le-a spus poliţiştilor că s-a oprit de la spălătorie ca să ia nişte bani de la un unchi. A băgat apoi mâna în geacă şi a aruncat în aer mai multe bancnote, chiar pe maşina poliţiei, pentru a distrage atenţia agenţilor. Apoi a luat-o la fugă. Un poliţist s-a luat după el şi a reuşit să-l oprească cu ajutorul unui trecător, după ce a tras două focuri de avertisment în aer. Celălalt hoţ nu a fugit şi a fost repede încătuşat. Acum amândoi au fost reţinuţi şi vor fi cercetaţi pentru furt calificat.



 

×
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close