Antena 3 CNN Actualitate O stradă din Câmpulung Moldovenesc va purta numele Anca Parghel

O stradă din Câmpulung Moldovenesc va purta numele Anca Parghel

O stradă din Câmpulung Moldovenesc va purta numele Anca Parghel
07 Dec 2008   •   13:48

Primarul oraşului natal al Ancăi Parghel, Câmpulung Moldovenesc a anunţat că, în memoria artistei, o stradă din oraş îi va purta numele. Anca Parghel a fost înmormântată duminică, la cimitirul Bellu, pe Aleea Artiştilor. Trupul neînsufleţit al artistei a fost adus, sâmbătă, în Bucureşti şi a fost depus la biserica mănăstirii Radu Vodă, unde cunoscuţi şi admiratori au venit să-şi ia rămas bun de la Anca.
Cei doi fii ai Ancăi Parghel, Ciprian şi Tudor, au spus că mama lor a vrut să fie condusă pe cel din urmă drum fără lacrimi. ?Mama nu a vrut să plângă nimeni în momentul acestei despărţiri. Ştiu că ea acum zâmbeşte dintr-o lume a drepţilor, unde nu mai suferă?, a spus Tudor Parghel.
Interpreta Anca Parghel a murit, vineri dimineaţă, la Clinica de Anestezie, Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara, în urma unui cancer ovarian. Prof. dr. Dorel Săndesc, şeful Clinicii, a declarat pentru Agerpres că artista a fost adusă la Spitalul Judeţean joi după amiază, cu boala în fază terminală. ?Era deja inconştientă, în stare terminală, iar noi nu am mai putut face nimic pentru a-i face cât mai uşoare ultimele clipe?, a spus prof. dr. Săndesc.
Anca Parghel fusese internată, luni, la clinica de terapie naturistă Nova Vita din Belgrad, decizia fiind luată de familia artistei, la îndrumarea sucursalei din Târgu-Mureş a Clinicii specializate în terapie naturistă şi medicină alternativă.
Antena3.ro

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close