Antena 3 CNN Actualitate O tânără din Capitală legată şi ucisă în propria casă (VIDEO)

O tânără din Capitală legată şi ucisă în propria casă (VIDEO)

O tânără din Capitală legată şi ucisă în propria casă <font color=red>(VIDEO)</font>
23 Iul 2007   •   12:49

Descoperire macabră, duminică seară, într-un apartament din cartierul bucureştean Panduri. O tânără de 21 de ani a fost găsită moartă de către sora ei. Anchetatorii au determinat că fata a fost ucisă prin strangulare. Fata avea mâinile şi picioarele legate, iar pe trup au fost descoperite mai multe leziuni. Rudele tinerei cred că ar fi fost omorâtă de unul dintre cei doi iubiţi ai fetei, despre care se ştie că sunt extrem de violenţi. În schimb Alina era o fată care nu a creat niciodată probleme, fiind o fire liniştită.

Martorii spun că uşa de la intrare nu era forţată, iar tânăra era îmbrăcată sumar, pe trup având mai multe răni produse prin înjunghiere. Poliţiştii au venit imediat la faţa locului şi au început cercetările.

Trupul fetei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, unde unde specialiştii au stabilit strangularea ca fiind cauza exactă a morţii.

Mama fetei a fost plecată din capitală câteva zile şi o rugase pe aceasta să meargă la apartamentul ei, să ude florile. Când s-a întors, a aflat nenorocirea. Vestea a căzut ca un trăznet asupra ei şi a avut nevoie de îngrijirea medicilor, iar acum vrea să afle cine este vinovat de moartea fiicei ei.



Antena 3

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close