Antena 3 CNN Actualitate O vânzătoare din Hunedoara a căzut victimă metodei de înșelăciune "șpaga la doctor". Polițiștii au explicat cum funcționează

O vânzătoare din Hunedoara a căzut victimă metodei de înșelăciune "șpaga la doctor". Polițiștii au explicat cum funcționează

O vânzătoare din Petrila a reclamat Poliţiei că a fost înşelată cu 160 de lei de un client care a profitat de neatenția sa. Mai exact, un bărbat a abordat-o şi i-a spus că are nevoie să îi schimbe bancnote de valoare mică în bancnote de valoare mare.

O vânzătoare din Hunedoara a căzut victimă metodei de înșelăciune "șpaga la doctor". Polițiștii au explicat cum funcționează
Sursa foto: Agerpres
de Gabriel Dano    |    14 Mai 2021   •   16:38

Individul a motivat că trebuie să le dea „unor doctori”. Atunci, Ffemeia a scos din poşetă patru bancnote de 100 lei, iar respectivul a numărat în prezenţa sa mai multe bancnote a câte 10 lei şi i-a înmânat 380 lei, scrie Adevărul.

Văzând că suma nu este întreagă, femeia i-a spus bărbatul că trebuie să mai completeze. Acesta a luat din nou banii, i-a numărat, a mai scos din buzunar încă două bancnote a căte 10 lei fiecare, şi, într-un moment de neatenţie al vânzătoarei, i-a înmânat doar 260 de lei, iar femeia i-a dat 400 de lei.

Apoi, clientul a părăsit magazinul. „Poliţiştii au demarat cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt şi au reuşit să identifice un bărbat de 55 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, bănuit de comiterea faptei, faţă de care au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Cel în cauză urmează a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, în vederea dispunerii măsurilor legale”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

 

×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close