Antena 3 CNN Actualitate Oamenii dintr-o comună buzoiană sunt în stare de şoc. Primarul a UCIS o adolescentă de 16 ani, care mergea pe marginea străzii

Oamenii dintr-o comună buzoiană sunt în stare de şoc. Primarul a UCIS o adolescentă de 16 ani, care mergea pe marginea străzii

de O.P.    |    22 Mai 2013   •   05:51

Primarul unei comune din judeţul Buzău a provocat un accident rutier în urma căruia o adolescentă a murit, iar alta a fost rănită. Edilul a făcut o depăşire neregulamentară, a intrat într-un stâlp şi a lovit două fete de 16 ani care mergeau pe marginea drumului. Martorii spun că primarul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul în care a provocat accidentul.

Primarul comunei buzoiene Cernăteşti a acroşat o maşină care efectua o depăşire. Autoturismul edilului a ieşit de pe şosea şi a intrat într-un stâlp care a căzut peste două fete care mergeau pe marginea drumului.

Una dintre fete a murit în ambulanţă, iar cealaltă este în stare stabilă.

Valerică Şercăianu  - primar Cernăteşti: "Ce să vă spun, nu am ce să vă spun. Practic cum s-a întâmplat? S-a întâmplat un accident, păcat de fetiţă, asta e altceva nu am ce să vă spun. Cred că aveam peste 50, 60 dacă aveam, viteză".

Primarul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Ce faci când expiră cardul de sănătate? Valabilitatea lui a fost prelungită în pandemie
x close