Antena 3 Actualitate Oamenii străzii, foarte afectaţi de ger. Au fost strânşi de poliţişti şi duşi într-un azil de noapte

Oamenii străzii, foarte afectaţi de ger. Au fost strânşi de poliţişti şi duşi într-un azil de noapte

de O.P.    |    09 Ian 2013   •   05:56
Oamenii străzii, foarte afectaţi de ger. Au fost strânşi de poliţişti şi duşi într-un azil de noapte
Poliţiştii şi jandarmii din Baia Mare au patrulat toată noaptea prin oraş în căutarea persoanelor fără adăpost, care nu aveau cum să supravieţuiască gerului. 23 de oameni au fost găsiţi pe străzi în timp ce încercau să intre în scări de bloc să se încălzească. Toţi au fost duşi imediat la Azilul de Noapte din Baia Mare.

Cele mai multe persoane fără adăpost din Baia Mare trăiesc în zona gării. Cu puţin înainte de miezul nopţii, poliţiştii locali au ridicat de pe peron mai multe persoane. Mulţi dintre ei locuiau în condiţii improprii, în barăci improvizate.

Odată ridicaţi din stradă, oamenii au fost duşi la azilul de noapte. Doar că şi aici numărul prea mare a persoanelor fără adăpost i-au determinat pe cei din incinta centrului să îi culce pe aceştia pe podeaua bucătăriei sau pe holuri.

Au fost însă şi oameni care au refuzat transportul la azilul de noapte. Asta în ciuda frigului de afară.

Acţiunea de strângerea a oamenilor fără adăpost va continua şi nopţile următoare.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close