Antena 3 CNN Actualitate Mașină distrusă de un obiect exploziv în Otopeni. Imagini șocante

Mașină distrusă de un obiect exploziv în Otopeni. Imagini șocante

Doi tineri au fost reținuți de polițiști după ce au aruncat un obiect exploziv într-o mașină parcată pe o stradă din orașul Otopeni, județul Ilfov, rezultând distrugerea mașinii. A fost avariat și un alt autovehicul aflat în apropiere.

Mașină distrusă de un obiect exploziv în Otopeni. Imagini șocante
de Gabriel Dano    |    26 Dec 2020   •   18:41

Totul a avut loc în noaptea de Crăciun. Polițiștii au fost sesizați de un bărbat care a spus că mai multe persoane i-au spart geamul deflector de la autoturismul parcat pe o stradă din orașul Otopeni, după care au introdus în interior un obiect, care a explodat, producând distrugeri mașinii lui și celei parcate lângă aceasta.

„Imediat polițiștii din Otopeni, sprijiniți de polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea de activități specifice. De asemenea, la fața locului s-au prezentat specialiști din cadrul Departamentul Pirotehnic –IGPR, pentru activități din competență. În urma cercetărilor, polițiștii din Otopeni au identificat persoanele bănuite de comiterea infracțiunii investigate, în cauză fiind vorba de 2 bărbați, în vârsta de 16 și respectiv 21 de ani”, au transmis polițiștii din Ilfov, prin intermediul unui comunicat.

Oamenii legii au reușit să-i identifice pe cei doi tineri și i-au dus la sediul Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov, pentru cercetări. În urma probatoriului administrat, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au emis două ordonanțe de reținere pentru 24 de ore față de cei doi, urmând ca aceștia să fie prezentați în cursul zilei de duminică Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale.

Cercetări sunt continuate în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi torenţiale de până la 50 l/mp şi furtuni
x close