Antena 3 Actualitate Ofertă "specială", la un magazin din Alba: Carne alterată, cu viermi gratuiţi (VIDEO)

Ofertă "specială", la un magazin din Alba: Carne alterată, cu viermi gratuiţi (VIDEO)

11 Iun 2009   •   13:59
Ofertă "specială", la un magazin din Alba: Carne alterată, cu viermi gratuiţi (VIDEO)
Sursa foto: Viermi

Un magazin din Alba a avut o "promoţie" de care niciun client nu şi-ar fi dorit să profite. La o bucată de carne, viermii erau gratis! Un bărbat a rămas şocat când a văzut oferta de care a beneficiat fără să vrea. Omul a mers glonţ la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului şi proprietarul magazinului a fost amendat.

Cumpătătorul ghinionist voia să îşi facă ceva de mâncare. Carnea cumpărată de la magazinul de lângă bloc nu a fost deloc o idee bună. Omul a achitat mezelurile, le-a pus în pungă şi a plecat repede acasă. Abia la bucătărie a văzut surpriza.... greţoasă.

"Am venit cu carnea înapoi, mi-a luat-o din mână, o bucată ce a fost mai cu viermi, aşa, a luat-o şi a aruncat-o sub tejghea", susţine bărbatul.

Păgubitul spune că vânzătoarea a avut grijă să scape de carnea alterată: "A început să îşi adune marfa din rafturi şi să o bage în pungi, în saci şi a dus-o de aici".

Chiar dacă nu avea cum să demonstreze că a cumpărat carnea de la magazinul respectiv, clientul nemulţumit a mers la OPC.

La sosirea inspectorilor OPC , pe rafturi nu mai era nici urmă de carne expirată.

Cu toate acestea, operatorul a fost sancţionat cntravenţional cu suma de 5.000 de lei.

Oamenii din Sântimbru spun că au mai fi cumpărat şi altădată produse expirate sau alterate de la magazinul amendat.Observator


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close