Antena 3 CNN Actualitate Olguța Vasilescu aruncă bomba despre demisia lui Dăncilă: Total greșit! Am fost printre primii care și-au asumat greșelile!

Olguța Vasilescu aruncă bomba despre demisia lui Dăncilă: Total greșit! Am fost printre primii care și-au asumat greșelile!

Olguța Vasilescu aruncă bomba despre demisia lui Dăncilă: Total greșit! Am fost printre primii care și-au asumat greșelile!
Sursa foto: Foto: gov.ro
27 Noi 2019   •   09:06

Olguța Vasilescu infirmă toate zvonurile. Fostul ministru al Muncii a declarat pe pagina personală de Facebook că nu i-a cerut demisia Vioricăi Dăncilă, așa cum apăruse informația marți seară, în spațiul public.

”Citind presa la o cafea, vad ca apare peste tot stirea ca as fi cerut eu, tocmai eu, demisia Vioricai Dancila din fruntea partidului. Total gresit! Am fost printre primii lideri PSD care au asumat greselile din campanie si nu numai si care si-a prezentat demisia. 

Ceea ce s-a intamplat ieri, demisia intregului BPN, este un lucru normal si reconstructia partidului trebuie sa inceapa cat mai repede, fiindca e un an greu in fata. In ceea ce ma priveste, cred ca lumea si-a format o parere idilica despre rolul meu in aceasta campanie. 

Eu nu am facut strategii, nu am creat mesaje pentru candidat, nu am lucrat programul candidatului etc. Toate astea au fost facute de o firma de consultanta. Rolul meu a fost doar sa mobilizez partidul. ? 19 judete au avut un scor electoral peste 40 la suta, iar alte 17 peste 30 la suta. Din punctul meu de vedere, anul viitor partidul poate scoate, fara probleme, un scor electoral cu 4 in fata, mai ales ca PNL ne ajuta zilnic
.
Nu a fost o noapte a cutitelor lungi, nu a fost scandal, nu au fost jigniri! Pur si simplu, ne asezam in diapozitiv de lupta!
#ziaristiiacreditatilapsdsamaischimbesursele”, a zis Olguța Vasilescu, pe Facebook.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close