Antena 3 CNN Actualitate Olt: Bărbat decapitat de tren, după ce calul care îi tracta căruţa s-a speriat

Olt: Bărbat decapitat de tren, după ce calul care îi tracta căruţa s-a speriat

Olt: Bărbat decapitat de tren, după ce calul care îi tracta căruţa s-a speriat
Sursa foto: Foto: joplinphoto.blogspot.com
14 Apr 2012   •   19:03


Un accident îngrozitor a avut loc sâmbătă după-amiază în comuna Vişina, judeţul Olt, unde un bărbat de 32 de ani a fost decapitat de un tren, informează Mediafax. Accidentul fatal s-a produs după ce calul care tracta căruţa în care se afla bărbatul s-a speriat, iar mecanicul nu a mai putut evita impactul, jumătate dintre pasageri continuându-şi călătoria cu alte mijloace de transport.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Ionuţ Cârciumaru, bărbatul a încercat să traverseze calea ferată cu căruţa, dar în momentul în care a văzut că se apropie trenul - un tren de călători care circula pe ruta Caracal - Corabia şi aparţinea operatorului Regiotrans - calul său s-a speriat, iar atelajul a fost lovit în plin de tren, în ciuda eforturilor mecanicului de locomotivă de a evita impactul.
   
În tren se aflau aproximativ 20 de călători, iar unul dintre aceştia a sunat de urgenţă la 112 şi a anunţat tragedia.
   
"Garda de Intervenţii Vişina din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt a fost solicitată să intervină pentru acordarea de îngrijiri medicale unei victime. Din nefericire, în momentul în care cadrele medicale SMURD au ajuns la faţa locului, bărbatul era mort", a declarat plutonierul major Ionuţ Cârciumaru.
   

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close