Antena 3 CNN Actualitate Omul de afaceri care se roagă și pentru dușmani: ”Mi-e milă de ei. Diavolul îți dă o satisfacție pe moment, dar lucrurile nu rămân așa”

Omul de afaceri care se roagă și pentru dușmani: ”Mi-e milă de ei. Diavolul îți dă o satisfacție pe moment, dar lucrurile nu rămân așa”

”Când m-am abandonat lui Dumnezeu am avut succes”, își începe povestea omul de afaceri Simon Maurer, care spune că menirea lui este să schimbe în bine viața oamenilor.

Omul de afaceri care se roagă și pentru dușmani: ”Mi-e milă de ei. Diavolul îți dă o satisfacție pe moment, dar lucrurile nu rămân așa”
Sursa foto: Colaj Antena 3
de Georgiana Adam    |    30 Mai 2021   •   17:21

Pandemia nu prea a simțit-o în afacerea lui, o agenție imobilliară, pentru că a făcut pare-se o mișcare potrivită. A redus spațiul locuințelor, dar și prețul acestora.

Nu mai puțin de 88 de locuințe a vândut în prima lună când a venit pe piață cu acest concept și prețul a scăzut foarte mult, la jumătate.

Simon Maurer: În pandemie, românii au cumpărat locuințe

”Mulți dau bani pe locuințe și în pandemie. În pandemie, românii au cumpărat locuințe”, a spus omul de afaceri Simon Maurer, duminică, la emisiunea De-a viața ascunselea, de la Antena 3.

Sas la origini și cu credință în Dumnezeu, după cum spune, omul de afaceri crede că ”menirea mea este să schimb în bine viața oamenilor. 

Cred în Dumnezeu, dar nu fac nimic pentru Dumnezeu. Făcând ceva pentru semenii mei, fac ceva pentru Dumnezeu.

Maurer: Menirea mea este să schimb în bine viața oamenilor

Îmi pasă de starea emoțională a oamenilor”, spune Maurer, care adaugă că a moștenit altruismul de la părinții săi.

El a locuit în Germania 22 de ani, a făcut diverse munci, chiar și pe cele de jos, spune că înțelege oamenii și vrea să-i ajute. Iar angajații lui nu sunt pentru el ”angajați”, ci ”colegi”.

”Împreună cu colegii ne rugăm zilnic. Dacă muncești pentru oameni, Dumnezeu te va ajuta.

Maurer: Eu mă rog și pentru dușmani, mi-e milă de ei. Diavolul îți dă o satisfacție pe moment, dar lucrurile nu rămân așa

Un lider adevărat nu poate să existe fără Dumnezeu.

Eu mă rog și pentru dușmani, în ultimul an m-am confruntat cu lucruri urâte, cu invidie, furt și m-a luat și mila pentru acești oameni.

Am compasiune pentru oamenii care invidiază, care denigrează. Diavolul îți dă o satisfacție pe moment, dar lucrurile nu rămân așa, pe termen lung vor pierde, nu le aduce fericire”, a spus omul de afaceri Simon Maurer, duminică, la Antena 3.

Patronul care pleacă în concediu cu angajații pe banii lui. ”Numai prin conexiunea cu Dumnezeu pot să gestionez lucrurile”

A fost un inventator în afaceri, s-a întors la noi după ce a stat o perioadă în Germania și spune că are o relație deosebită cu Dumnezeu.

Este vorba de omul de afaceri Simon Maurer care a inventat sistemul de cameră inteligentă, este un patron de milioane, iar acum pleacă în concediu cu angajații, pe banii lui.

×
Subiecte în articol: De-a viața ascunselea Simon Maurer
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close