Antena 3 CNN Actualitate Un om al străzii din București a venit să doneze pentru refugiați. "Am vrut să-i dăm banii înapoi, dar a refuzat"

Un om al străzii din București a venit să doneze pentru refugiați. "Am vrut să-i dăm banii înapoi, dar a refuzat"

Un om al străzii din București a oferit un exemplu de omenie donând mai multe alimente pentru refugiații din Ucraina. 

Un om al străzii din București a venit să doneze pentru refugiați. "Am vrut să-i dăm banii înapoi, dar a refuzat"
Sursa foto: Christopher Furlong/Getty Images
de Andreea Cigolea    |    16 Mar 2022   •   09:27

Bătrânul a adus un bax de apă, o pungă de zahăr și o sticlă de ulei pentru refugiații ucraineni. Imaginile au ajuns virale rapid pe rețelele de socializare. 

În ciuda faptului că i s-au oferit banii înapoi pe alimentele pe care le-a cumpărat, bătrânul a refuzat cu vehemență să-i primească înapoi.

”Un bax de apă, o sticlă de ulei și o pungă de zahăr – pentru mulți nu înseamnă mare lucru. Însă această fotografie spune cu totul altceva. Alimentele au fost donate la centrul din Piața Amzei de o persoană fără adăpost din Capitală.

Personalul de la centru nu a vrut să primească micul ajutor umanitar și i-au înapoiat banii pentru produse. Bărbatul i-a refuzat vehement. A insistat să doneze alimentele, aportul său modest la această criză umanitară din Ucraina. Iată o lecție de solidaritate cum eu n-am mai văzut.

Mulțumim celor care au adus ajutoare la cortul de colectare al donațiilor de la Piața Amzei. Refugiații au nevoie de noi în aceste momente dificile, iar sprijinul umanitar, sub orice formă, este binevenit.

PS: Colegii mei l-au ajutat pe domnul respectiv să meargă la centrele sociale DGASPC Sector 1 pentru cazare și mâncare.”, a fost mesajul scris pe rețelele de socializare.

×
Subiecte în articol: refugiati București bani
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close