Antena 3 CNN Actualitate Omar Hayssam, dezvăluiri pe Facebook despre Traian Băsescu şi spaţiile comerciale pe care i le-a dat medicului Yassin

Omar Hayssam, dezvăluiri pe Facebook despre Traian Băsescu şi spaţiile comerciale pe care i le-a dat medicului Yassin

Omar Hayssam, dezvăluiri pe Facebook despre Traian Băsescu şi spaţiile comerciale pe care i le-a dat medicului Yassin
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Mai 2015   •   09:08

Din spatele gratiilor, Omar Hayssam vorbeşte despre legăturile dintre Traian Băsescu şi doctorul Mohammad Yassin. Reporterii Antenei 3 au pornit în cautarea clădirilor despre care vorbeşte Hayssam în postarea lui, clădiri pe care fostul preşedinte i le-ar fi dat doctorului.

Omar Hayssam povesteşte cum a ajuns să sponsorizeze PDL şi campania din 2004 fără să primească vreodată o chitanţă.

Omar Hayssam a luat exemplul politicienilor români arestaţi şi a început să transmită mesaje pe Facebook din închisoare. În prima postare, Hayssam face referire la Traian Băsescu. Vorbeste şi despre relaţia lui Mohammad Yassin cu fostul preşedinte. Am găsit spaţiile comerciale pe care Traian Băsescu i le-ar fi dat lui Yassin, în timpul în care era primar.

Traian Băsescu l-ar fi ajutat pe Yassin şi în afaceri. I-ar fi dat două imobile, dar şi acest spaţiu comercial. Vecinii de aici îşi amintesc că în urmă cu ani buni în locul acestui magazin de maşini ar fi fost un restaurant.

Traian Băsescu şi doctorul Yassin se pare că aveau o relaţie apropiată şi, spune Hayssam, vorbeau zilnic la telefon. Pe lângă spaţiile comerciale, Yassin ar fi primit şi câteva imobile. 

Omar Hayssam povesteşte pe pagina sa de Facebook că Traian Băsescu, în timpul în care era primar, i-ar fi dat doctorului Yassin o casă. O vilă mare cu 3 etaje, iar aici s-ar afla şi sediul biroului lui Mohammad Yassin.

Omar Hayssam povesteşte şi cum a ajuns să sponsorizeze campania electorala a lui Traian Băsescu din 2004. Intermediar ar fi fost tot Mohammad Yassin.

"Am inceput sa ma intalnesc cu Mohammad Yassin zilnic, alaturi de mine aflandu-se la discutii si Mohamed Munaf. Mohammad Yassin se plangea mereu ca in partid nu sunt bani si ca el si-a cheltuit toti banii sprijinind partidul si alegerile. Discuta cu Basescu la telefon zilnic, in fata mea. Acesta discuta de asemenea cu Elena Udrea si Emil Boc si era evident ca avea legaturi puternice cu acestia", scrie Hayssam pe Facebook

Omar Hayssam spune că a venit la fostul sediu PDL din Aleea Modrogan cu Munaf şi Yassin. Aici au lăsat echipamente medicale în valoare de 100 de mii de dolar. Spune Omar Hayssam, o donaţie pentru partid. 

O donaţie pentru care nu a primit chitanţă. Acesta ar fi fost obiceiul, pentru că Hayssam spune că pentru nicio altă sponsorizare a partidului nu a primit vreun document care să dovedească tranzacţia. Omar Hayssam susţine şi că în 2004, în plină campanie electorală, Traian Băsescu i-ar fi promis că va interveni pentru el să-l scape de problemele cu poliţia.

"Mohammad Yassin şi-a folosit poziţia ca paravan erijându-se într-un aparator al cetateniilor de origine arabă. Mi-a spus că în baza declaraţiilor, mi se pregateşte un dosar mare. Mohammad Yassin s-a oferit sa ma ajute să îmi rezolv problema cu acest dosar, susţinând că îl cunoaşte pe Traian Basescu, care ar fi dispus să intervină după ce va fi ales preşedinte", a mai scris Hayssam.

Acestea au fost doar câteva din primele dezvăluiri făcute de Omar Hayssam din spatele gratiilor. Echipa sa de apărare promite însă că vor urma şi altele.

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close