Antena 3 CNN Actualitate Omul care s-a aflat în spatele campaniei lui Klaus Iohannis în 2014, despre dezbaterea de marți seara: „M-a plictisit. Simplitatea limbajului s-a pierdut pe drum”

Omul care s-a aflat în spatele campaniei lui Klaus Iohannis în 2014, despre dezbaterea de marți seara: „M-a plictisit. Simplitatea limbajului s-a pierdut pe drum”

Omul care s-a aflat în spatele campaniei lui Klaus Iohannis în 2014, despre dezbaterea de marți seara: „M-a plictisit. Simplitatea limbajului s-a pierdut pe drum”
20 Noi 2019   •   12:18

Iulian Tănase, omul din spatele campaniei lui Klaus Iohannis din 2014, a scris pe pagina sa de Faebook, impresii de după dezbaterea candidatului PNL la prezidențiale de marți seara.

Acesta consideră că actualul președinte s-a îndepărtat de simplitatea limbajului și astfel s-a depărtat de la scopul principal de a ajunge la oameni. 

„În urmă cu cinci ani, între cele două tururi ale alegerilor prezidențiale, am comunicat zilnic cu Klaus Iohannis, pe mail & sms, și ne-am întîlnit fizic de vreo două ori. Miza mea a fost să îi umanizez puțin limbajul, că prea se exprima în clișee. Plus că i-am livrat, cred, cîteva idei destul de bune.

Nu pot să spun că aseară (n.r. marți) mi-a plăcut neapărat dezbaterea lui Iohannis. Nu mi-a plăcut. Mai degrabă m-a plictisit. Simplitatea limbajului, cu care l-am bătut la cap în urmă cu cinci ani, s-a pierdut pe drum.

Dacă vrei să ajungi la oameni, trebuie să te exprimi simplu, cald, uman, să folosești mai multe cuvinte decît "Așa am considerat atunci", să le spui o poveste despre cum te-ai simțit, de exemplu, cînd a trebuit să o eliberezi din funcție pe Kovesi, adică să arăți că ești om”, a scris Iulian Tănase pe contul său de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close