Omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, la DNA

de M.Z.    |    25 Apr 2016   •   10:33

Omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu s-a prezentat, luni dimineață, la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), însă nu a precizat motivul pentru care a venit.

Tiberiu Urdăreanu este cercetat într-un dosar alături de fostul primar din Iași, Gheorghe Nichita, acuzat că i-ar fi dat mită edilului, pentru a beneficia de mai multe contacte pe bani publici.

Urdăreanu este și cel care i-a denunțat la DNA pe Ludovic Orban și Lia Olguța Vasilescu

Urdăreanu s-ar fi dus la DNA cu înregistrări în care Ludovic Orban poate fi auzit cum îi cere 50.000 de euro ca să îi dea lui Sorin Oancea şi lui Cozmin Guţă pentru apariţii la B1 TV şi Realitatea TV în precampanie şi în campania electorală. 

Cine este Tiberiu Urdăreanu

În octombrie 2015, omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu a fost reţinut de procurorii DNA, fiind acuzat de corupţie.

În decembrie 2015, primarul suspendat al Iaşului, Gheorghe Nichita şi omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu au fost trimişi în judecată de procurorii DNA
 
Nichita este acuzat că a primit 3,6 milioane de lei şpagă de la firma controlată de Urdăreanu pentru un proiect de management al traficului în Iaşi. Mai multe proprietăţi şi conturi ale celor doi au fost puse sub sechestru de procurori pentru recuperarea prejudiciului. 

Cine se află în spatele firmelor acuzate că ar fi prejudiciat statul cu 30 de MILIOANE de euro

Citiți și Tiberiu Urdăreanu, cavou cu lift și cartelă de acces

 

Parteneri
x close