Antena 3 CNN Actualitate Orban, decizii radicale privind funcționarea Curții Constituționale: 'Este o filială a PSD, nu poate fi acceptat'

Orban, decizii radicale privind funcționarea Curții Constituționale: 'Este o filială a PSD, nu poate fi acceptat'

Premierul Ludovic Orban a anunţat miercuri că se vor opera modificări în ceea ce priveşte funcţionarea Curţii Constituţionale, după alegeri. El spune că au "existat multe decizii în ultima vreme care au creat impresia despre Curtea Constituţională că este o filială a PSD".

Orban, decizii radicale privind funcționarea Curții Constituționale: 'Este o filială a PSD, nu poate fi acceptat'
Sursa foto: Hepta
18 Iun 2020   •   00:12

"După alegeri vom pregăti o propunere de modificare. Este clar că trebuie schimbate, din păcate sunt necesare schimbări ale prevederilor de la nivel constituţional şi vom pregăti o modificare, astfel încât să punem Curtea Constituţională în cadrul constituţional şi să determinăm un comportament corect al Curţii Constituţionale, pentru că, din păcate, au existat multe decizii în ultima vreme care au creat impresia despre Curtea Constituţională că este o filială a PSD, or lucrul acesta nu poate fi acceptat”, a declarat premierul Ludovic Orban, , într-o emisiune televizată.

"PSD va fi judecat şi pentru oamenii pe care îi propulsează în funcţii publice”, a afirmat liderul PNL, făcând referire la propunerea senatorului PSD Niculae Bădălău în fruntea Curții de Conturi.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Curtea Constitutionala PSD
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close