Antena 3 CNN Actualitate Pagina de Facebook a Oliviei Steer nu mai poate fi accesată

Pagina de Facebook a Oliviei Steer nu mai poate fi accesată

Pagina de Facebook a Oliviei Steer nu mai poate fi accesată
22 Mar 2019   •   12:18

Pagina de Facebook a Oliviei Steer este închisă, după ce mediul online a ”explodat” în aceste zile, în urma celei mai recente apariții publice a controversatului personaj.

Joi seară, pagina de Facebook a Oliviei Steer nu a mai putut fi accesată: „Sorry, this content isn't available right now”.

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, alături de medicul pediatru Mihai Craiu, aceasta a făcut o afirmație de-a dreptul șocantă. 

Mihai Craiu a precizat, în cadrul unei discuții privind epidemia de rujeolă din România, că “pentru bolile care omoară este absolut necesară vaccinarea”.

″În prezent există o epidemie de rujeolă în România. Sunt 16.000 de cazuri de rujeolă, din septembrie 2016, și sunt 62 de decese. Din toți cei 62, există 61 de nevaccinați și un vaccinat, care însă prezenta alte comorbități. În aceste cazuri, picătura care a umplut paharul a fost rujeolă”, a declarat medicul Mihai Craiu, potrivit stirileprotv.ro.

În replică, Olivia Steer a declarat: “Domnul doctor trebuie să precizeze că există 2 tipuri de vaccin, virusul sălbatic și virusul derivat din vaccin. Se știe sau s-a analizat dacă virusul cu care au fost infestați acei copii provine din vaccin sau este sălbatic? Ca să știm și noi dacă nu cumva tocmai vaccinații îi îmbolnăvesc pe cei nevaccinați”.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close