Antena 3 CNN Actualitate Lionel Messi, prima reacție oficială în scandalul Panama Papers

Lionel Messi, prima reacție oficială în scandalul Panama Papers

Lionel Messi, prima reacție oficială în scandalul Panama Papers
Sursa foto: Foto:facebook.com/LeoMessi
04 Apr 2016   •   19:43

Panama Papers. Într-un comunicat publicat luni, familia lui Lionel Messi afirmă că societatea sa din Panama nu a avut niciodată fonduri, scrie cotidianul L'Equipe, citat de Agerpres.

Lionel Messi şi familia sa au reacţionat, luni, la dezvăluirile făcute de presa internaţională despre cât de multe personalităţi personalităţi, lideri politici, oameni de afaceri şi celebrităţi profită de sistemul de conturi offshore, în paradisuri fiscale cu o reglementare opacă, pentru a-şi disimula activele.

''Acuzaţiile de evaziune fiscală şi de spălare de bani sunt false şi defăimătoare'', asigură familia Messi într-un comunicat. ''Societatea panameză la care aceste informaţii fac referire este o societate total inactivă, care nu avut niciodată fonduri, nici conturi curente deschise'', adaugă familia dând vina pe foştii consilieri fiscali ai jucătorului.

Familia reaminteşte de asemenea că situaţia atacantului echipei FC Barcelona a fost reglementată cu fiscul spaniol. Pentru familia argentinianului aceste acuzaţii ''îi aduc un prejudiciu ireparabil lui Lionel Messi''.

Ea a cerut astfel avocaţilor săi ''să întreprindă toate acţiunile legale împotriva media care au propagat aceste informaţii''.

Justiţia spaniolă a anunţat la rândul său deschiderea unei anchete asupra afacerii ''Panama Papers''.

×
Subiecte în articol: Lionel Messi Panama Papers
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close