Antena 3 CNN Actualitate Distracția bate pandemia la munte. S-au format din nou cozi uriașe în Poiana Brașov

Distracția bate pandemia la munte. S-au format din nou cozi uriașe în Poiana Brașov

Este aglomerație mare și în acest weekend în Poiana Brașov la mijloacele de transport pe cablu. Turiștii au format cozi de sute de metri, atât la casele de bilete, cât și la telegondolă.

Distracția bate pandemia la munte. S-au format din nou cozi uriașe în Poiana Brașov
de Gabriel Dano    |    20 Mar 2021   •   11:32

A nins în ultimele două zile în Poiana Brașov cât pentru tot sezonul de iarnă, motiv pentru care foarte mulți turiști își vor dori să se bucure de zăpada mare, de peisaj, săniuș, dar și de pârtiile de schi din Poiana Brașov. Se anunță un sfârșit de săptămână aglomerat.

Nu uităm că Brașovul are incidență mare, de 6,31 cazuri la mia de locuitori in ziua de vineri, 19 martie. Se va închide și Poiana Brașov, dacă orașul va intra în carantină, așa cum se preconizează? Poiana Brașov este considerat cartier al Brașovului. Cu acest val de ninsoare sezonul de schi ar putea fi prelungit cel puțin 3-4 săptămâni.

"Oamenii au asaltat efectiv pârtiile și telegondola - vorbim de un număr de aproximativ 1.000 de persoane care s-au așezat la coadă la telegondolă la primele ore ale dimineții. După cum se vede în imagini, oamenii așteaptă răbdători și vor să se bucure de această cădere masivă de zăpadă în Poiană, pentru că de mai bine de 10 ani, spun specialiștii, nu s-a mai întâmplat ca în mai puțin de 12-48 de ore să cadă o zăpadă atât de mare. 

Oamenii nu se tem de coronavirus, de ce înseamnă aglomerarea în spații deschise. Ne povestesc că nu vor pleca prea curând pentru că este necesar să se bucure de aerul curat, de soare, de zăpadă și își doresc foarte multe ca acest weeekend să se prelungească și să nu intre cumva în carantină, pentru că așa cum știm Brașovul este la un pas de a intra în carantină și Poiana Brașov este considerată caracter al Brașovului", a transmis corespondentul Antena 3 Ovidiu Stan.

A nins masiv în Braşov, în urmă cu două zile. Zăpada a ascuns maşinile sub troiene şi a îngropat trotuarele

În municipiul reşedinţă de judeţ, braşovenii s-au trezit dimineaţă având în faţa ochilor un spectacol specific Crăciunului dintr-o iarnă grea.

Ninsoarea abunentă a îngropat maşinile din parcări, transformându-le în movile albe, la degajarea cărora cetăţenii lucrau în prima parte a zilei.

Trotuarele au dispărut sub stratul de omăt iar oamenii au fost nevoiţi să-şi sape poteci.

×
Subiecte în articol: poiana brasov
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close