Antena 3 CNN Actualitate Panică în PSD, după interceptarea miniștrilor. Eugen Teodorovici: „O să fac un pic de scandal”

Panică în PSD, după interceptarea miniștrilor. Eugen Teodorovici: „O să fac un pic de scandal”

Panică în PSD, după interceptarea miniștrilor. Eugen Teodorovici: „O să fac un pic de scandal”
Sursa foto: Foto: gov.ro
23 Dec 2017   •   14:16

Este panică în PSD, după apariția documentului-bombă cu zeci de demnitari interceptați de procurorii DNA, în baza mai multor mandate emise de Curtea Supremă, în 2014.

Eugen Teodorovici, unul dintre miniștri interceptați, a fost invitatul Mihaelei Bârzilă în emisiunea „News Magazine”.

„Cred că sunt singurul ministru în funcție la acea vreme, în 2014. Am să fac o solicitare scrisă către liderul de grup, la PSD, la Senat, la șeful de Comisie pentru monitorizarea activității SRI și la liderul de partid pentru a vedea cum cei trei din funcțiile pe care le au, că tot este lupta asta împotriva sistemul paralel. Vreau să văd și eu, dacă un ministru PSD la acea vreme a fost interceptat a fost corect, n-a fost corect, s-a încheiat, nu s-a încheiat acest mandat. Dacă da, de ce nu mi s-a comunicat. Nu mă deranjează că am fost interceptat, fiind demnitar poate e normal să fie așa. Dacă s-a încheiat, spune legea că pot să cer în cele 20 de zile notificare. În acea perioadă, apăream des în Cancan. Dar mă întreb, SRI nu puteau face o reducere cerând poze de la Cancan. E o bănuială (...) O să fac un pic de scandal în următoarele zile. O primă acțiune este cea de care v-am spus, vreau să văd exact și efectiv cum acționează șeful Comisiei legată de SRI, dl Manda, domnul lider de grup, Șerban Nicolae și Liviu Dragnea. Repet, eram un ministru în fucție”, a declarat Teodorovici.

„Mă deranjează că numele meu este legat, listă pe care sigur se află cei care au furat bani, n-am niciun fel de îndoială, dar ca să ne pui pe toți în aceeași oală, asta mă deranjează”, a mai spus fostul ministru al Finanțelor și Fondurilor Europene.

„Curios, totul a încetat când a plecat dl Ghiță din țară. Am fost un ghimpe și știu că de foarte multe ori s-a încercat schimbarea mea de la Fonduri Europene. Au turbat foarte mulți când au aflat că mă duc la Finanțe. Au încercat să mă schimbe mulți, oameni influenți”, a mai spus Eugen Teodorovici. El a adăugat că ”dacă Ghiță ar fi lăsat să vorbească, ar fi reforma clasei politice, reforma dură”, a mai spus Teodorovici.

×
Subiecte în articol: Eugen Teodorovici
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close