Antena 3 CNN Actualitate Panică într-un liceu din Constanţa. Cu ce armă a venit la şcoală un elev

Panică într-un liceu din Constanţa. Cu ce armă a venit la şcoală un elev

Panică într-un liceu din Constanţa. Cu ce armă a venit la şcoală un elev
Sursa foto: Foto: www.airpistol.co.uk
14 Mai 2015   •   07:57

Au fost momente de panică la un liceu din Constanţa după ce un elev a venit la ore cu un pistol cu aer comprimat. A luat la ţintă doi colegi mai mici şi chiar i-a rănit. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale şcolii iar în imagini se vede clar că nu este vorba despre un accident. Acum se fac anchete peste anchete iar pistolarul ar putea fi exmatriculat şi s-ar putea alege cu dosar penal.

Camerele de supraveghere de la Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii din Constanţa au surprins momentul în care un elev din clasa a noua scoate un pistol cu aer comprimat şi trage în clasa plină de colegi. În urma incidentului, doi dintre ei chiar sunt răniţi uşor.

Pentru gestul lui elevul de la clasa a noua riscă să fie mutat la alt liceu. Iar colegul mai mare, cel care ar fi adus arma în incinta unităţii de învăţământ, riscă să nu intre la bacalaureat. De asemenea, poliţia şi conducerea liceului au demarat anchete în acest caz. Este prima oară când un elev din România intră cu un pistol într-un liceu şi răneşte o altă persoană.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close