Antena 3 CNN Actualitate Părăsite de părinţi, erau vândute de pedagogii din centrele de plasament ca prostituate

Părăsite de părinţi, erau vândute de pedagogii din centrele de plasament ca prostituate

Părăsite de părinţi, erau vândute de pedagogii din centrele de plasament ca prostituate
de O.P.    |    26 Noi 2012   •   05:48

Un centru de plasament din Suceava a fost transformat în bordel.Poliţiştii au descoperit după ani de zile că centrul era, de fapt, sursă de aprovizionare cu prostituate minore pentru o grupare de proxeneţi.

Din mărturisirile fetelor, traficanţii erau în relatii bune cu pedagogii care erau de acord să le vândă pentru câteva ore sau chiar zile întregi.

Centrul de plasament Mihail şi Gravil este slab păzit în timpul zilei. Reporterii Antena 3 nu au avut nicio problemă să intre în clădire, unde au fost întâmăpinaţi abia după 5 minute de un pedagog.

Pedagogii sunt singurii care au grijă de fete în timpul zilei, pentru că există 2 paznici care lucrează NUMAI noaptea. Directorul centrului de plasament susţine însă că fetele sunt bine păzite.

Oamenii spun că fetele nu umblă de obicei singure prin Solca şi că, cel mai probabil, proxeneţii au avut ajutor în interiorul centrului de plasament.

5 persoane sunt cercetate în acest caz. Rudele acestora spun că acuzaţiile sunt nefondate, dar megistraţii au hotărât arestarea lor pentru 29 de zile.

În urma probelor s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de 12 suspecţi, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori şi proxenetism.




×
Subiecte în articol: prostitutie prostituate
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close