Antena 3 CNN Actualitate Parchetul General suspendă cercetările în dosarul în care Gabriela Firea îl acuză pe Traian Băsescu de şantaj

Parchetul General suspendă cercetările în dosarul în care Gabriela Firea îl acuză pe Traian Băsescu de şantaj

Parchetul General suspendă cercetările în dosarul în care Gabriela Firea îl acuză pe Traian Băsescu de şantaj
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Apr 2014   •   15:34

Parchetul General a suspendat cercetările în dosarul în care senatorul Gabriela Firea îl acuză pe Traian Băsescu de şantaj.

Procurorii au deschis dosarul penal, dar au luat apoi decizia închiderii lui pe motiv că preşedintele beneficiază de imunitate.

Plângerii penale depusă de Gabrielei Firea i-a fost anexată şi o sesizare semnată de alţi peste 170 de parlamentari.

Avocatul Gabrielei Firea, Lucian Bolcaş, a declarat în direct la Antena 3 că cercetarea în acest dosar a fost suspendată şi că urmează să primească ordonanţa prin care cercetarea a fost suspendată, temeiul juridic al acesteia şi motivarea.


"Este Vinerea Mare. Am încredere în justiţia de pe pământ, dar mai ales în justiţia divină. Nimeni nu mă poate ameninţa şi şantaja şi apoi insinua că am contribuit la un sfârşit tragic al primului meu soţ, fără să primească o răsplată pe măsură. Paşte liniştit tuturor ", a declarat în exclusivitate pentru Antena 3 senatorul Gabriela Firea, ca reacţie la anunţul Parchetului că a suspendat temporar urmărirea penală în cazul plângerii sale împotriva lui Traian Băsescu.
 
Senatorul PSD Gabriela Firea a depus, miercuri, la Parchetul ICCJ, plângerea penală pe numele preşedintelui Traian Băsescu, pentru ameninţare şi şantaj.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close