Antena 3 Actualitate Părintele Arsenie Papacioc, internat de urgenţă la Spitalul Judeţean Constanţa

Părintele Arsenie Papacioc, internat de urgenţă la Spitalul Judeţean Constanţa

15 Feb 2011   •   20:45
Părintele Arsenie Papacioc, internat de urgenţă la Spitalul Judeţean Constanţa

Momente de cumpănă pentru părintele Arsenie Papacioc se află internat la Spitalul Judeţean Constanţa. Luni seară, părintele, cel considerat Patriarhul Dobrogei, a făcut un blocaj renal, iar persoanele care îl îngrijesc au solicitat internarea de urgenţă.

Medicii care îl au în grijă spun că Arsenie Papacioc e acum stabil. A fost internat, luni seară, pe secţia de Urologie. Tratamentul primit a fost destul de agresiv, având în vedere că părintele are probleme cardiologice şi neurologice mai vechi.

Aşa că, marţi după-amiază, medicii au stabilit ca duhovnicul mănăstirii „Sfânta Maria" din Techirghiol să fie mutat pe secţia de Cardiologie, acolo unde poate fi supravegheat în permanenţă. Părintele Arsenie Papacioc, în vârstă de 97 de ani, va mai rămâne internat. Medicii spun că următoarele ore sunt definitorii în stabilirea unui prognostic privind evoluţia stării sale de sănătate.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close