Antena 3 CNN Actualitate Parisul în doi – cele mai bune atracții pentru un weekend romantic

Parisul în doi – cele mai bune atracții pentru un weekend romantic

Parisul este considerat a fi unul dintre cele mai romantice locuri din lume. Nu este surprinzător faptul că este ales adesea pentru escapade de weekend în doi. Aici se pune adesea cea mai importantă întrebare din viața multor oameni: „Te căsătorești cu mine?” Ce merită să vezi în timpul unei astfel de călătorii pentru ca aceasta să fie de neuitat și să te facă să simți spiritul romantic al Parisului?

Parisul în doi – cele mai bune atracții pentru un weekend romantic
de Gabriel Dano    |    22 Oct 2020   •   15:58

Plimbări romantice prin Paris – unde merită să mergeți?

Călătoria la Paris merită să o planificați cu mult timp în avans. Acest lucru vă va permite să economisiți banii și să vă organizați mai bine excursia. Dacă doriți să cumpărați bilete de avion ieftine, puteți profita de ofertele prezentate, printre altele, pe site-ul: https://www.vola.ro/bilete-avion/din-Bucuresti-BUH/catre-Paris-PAR/.

În ceea ce privește excursia prin Paris, planul turistic ar trebui să includă plimbări romantice de-a lungul străzilor fermecătoare ale capitalei franceze. Montmartre este unul dintre cele mai populare locuri. Acesta este un cartier boem cu o atmosferă uimitoare. În trecut, îi puteai întâlni aici, printre altele pe Claude Monet, Vincent van Gogh și Pablo Picasso. Astăzi, cartierul este un loc ideal pentru o plimbare în doi. În timp ce vă plimbați prin Montmartre, puteți vizita muzeul Salvador Dali și puteți cumpăra vederi pitorești de la artiștii de stradă. Merită să vă încheiați plimbarea prin acest cartier cu o vizită la cel mai faimos cabaret din lume, și anume, Moulin Rouge.

Dacă Montmartre nu este suficient pentru dvs., următoarea oprire ar trebui să fie la Palais de Chaillot, care oferă priveliști uimitoare ale Parisului și ale Turnului Eiffel. Merită să veniți aici, mai ales seara sau dimineața devreme, pentru a admira această priveliște uimitoare pe fundalul feeriei de culori a cerului de dimineață sau de seară.

Alte idei pentru un weekend romantic în Paris - ce altceva poți face în orașul îndrăgostiților?

Dacă nu vă place să mergeți prea mult pe jos, puteți face o croazieră pe Sena. Datorită acestui fapt, veți cunoaște orașul dintr-o perspectivă complet diferită. În timpul croazierei puteți vedea cele mai mari atracții din Paris, printre altele, Catedrala Notre-Dame, Luvru și Muzeul Orsay.

O vizită romantică în Paris nu poate avea loc fără a gusta specialitățile locale. Puteți mânca masa de dimineață într-una dintre micile cafenele care servește baghete proaspete și delicioase. La prânz, mergeți la picnic cu persoana iubită, de ex. la câmpurile de pe Marte sau la grădinile Palais-Royal. Un loc interesant poate fi și Parcul Bagatelle, care face parte din Pădurea lui Bouloński. Aici găsiți o mulțime de alei mici și iazuri, de asemenea, în acest parc există o grădină de trandafiri. O finalizare perfectă a zilei va fi cina în doi la restaurantul din Turnul Eiffel. Aceasta este o propunere deosebit de bună pentru persoanele care doresc să ceară în căsătorie sau să petreacă o aniversare de nuntă într-un mod romantic.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close