Antena 3 CNN Actualitate PARKING BUCUREȘTI. Lista locurilor de parcare din București

PARKING BUCUREȘTI. Lista locurilor de parcare din București

PARKING BUCUREȘTI. Lista locurilor de parcare din București
01 Apr 2019   •   13:24

PARKING BUCUREȘTI. În prezent, aplicația lansată luni de Primăria Capitalei oferă posibilitatea identificării parcărilor publice gestionate de Primăria Capitalei și de a plăti online, cu card bancar sau prin SMS, tarifele pentru utilizarea acestora. Operațiunile sunt securizate, tranzacțiile fiind realizate prin intermediul unui procesator de plăți.

PARKING BUCUREȘTI.
Într-o etapă ulterioară, aplicația va avea și o componentă de căutare a locurilor libere de parcare, prin instalarea de camere video și/sau senzori în parcări conectate la aplicație, operațiune programată a se încheia în acest an.

Aplicația este disponibilă pentru sistemele Android și iOS.

PARKING BUCUREȘTI. Pentru fiecare parcare identificată, aplicația afișează: denumirea parcării, numărul total al locurilor de parcare, numărul de locuri de parcare libere (caracterisitcă în curs de optimizare). Utilizatorii pot vizualiza tariful orar pentru parcare, pot accesa traseul spre respectiva parcare și pot efectua plata pentru parcare, fie online (cu card bancar), fie prin SMS.

PARKING BUCUREȘTI. Fiecare utilizator poate înregistra una sau mai multe mașini în aplicație iar atunci când se apropie finalul perioadei pentru care a plătit parcarea, primește o notificare în acest sens. Manualul de utilizare a aplicației este disponibil în secțiunea „Termeni și condiții”. Utilizatorul poate vizualiza lista de mașini aferente contului său, data la care a fost introdusă fiecare în aplicație și are posibilitatea de a elimina din listă. Referitor la plăți și carduri, utilizatorul poate accesa lista de plăți efectuate, cu detalii despre momentul efectuării plății, valoarea plății, modalitatea de plată și locația pentru care a fost efectuată respectiva plată, lista cardurilor definite, cu posibilitatea de vizualizare parțială a seriei cardului, a datei la care acesta a fost definit de utilizator în aplicație și cu posibilitatea de ștergere a cardului.

PARKING BUCUREȘTI. Personalul care deservește parcarea poate vizualiza, de asemenea, statusul pentru fiecare mașină în parte.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close