Antena 3 CNN Actualitate Pasaj inundat, maşină avariată şi mai mulţi copaci doborâţi de furtună, în Argeş şi Dâmboviţa

Pasaj inundat, maşină avariată şi mai mulţi copaci doborâţi de furtună, în Argeş şi Dâmboviţa

Pasaj inundat, maşină avariată şi mai mulţi copaci doborâţi de furtună, în Argeş şi Dâmboviţa
Sursa foto: Foto arhiva
23 Mai 2013   •   19:32

Un pasaj a fost inundat, un autoturism a fost avariat, iar mai mulţi copaci şi un stâlp de electricitate din beton au fost doborâţi, în urma unei furtuni puternice, judeţele Argeş şi Dâmboviţa, informează Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, mai mulţi copaci au fost doborâţi de furtună în municipiul Piteşti.
   
"Aceştia au căzut peste reţelele de medie tensiune şi a fost pericol de electrocutare. Am intervenit pentru tăierea copacilor, iar înainte am solicitat oprirea curentului în zonă. Situaţia reintră treptat în normal", a declarat Bogdan Picurici de la ISU Argeş.    

FURTUNĂ VIOLENTĂ în Capitală: Mai multe persoane au fost rănite pe stradă. Poliţia: Evitaţi deplasările în Bucureşti

De asemenea, în comuna argeşeană Dobreşti un stâlp de electricitate din beton a căzut peste o anexă gospodărească, fără să fie înregistrate victime.    

Totodată, mai multe străzi din municipiul Târgovişte au fost inundate, în urma ploii puternice, care a durat aproximativ 30 de minute.
   
Ieşirea din oraş către Câmpulung Muscel pe DN 72 A a fost blocată din cauza unui pasaj inundat, traficul fiind deviat pe o rută ocolitoare.
   
Şi şoferii care au traversat centura oraşului Târgovişte au avut dificultăţi, în condiţiile în care apa depăşea în unele locuri 30 de centimetri, fiind nevoie de intervenţia lucrătorilor companiei de apă.
   
Tot în urma vijeliei, în municipiul Moreni, un autoturism a fost avariat după ce un copac s-a rupt şi a căzut peste el.
   

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close