Antena 3 CNN Actualitate Patroană de firmă abonată la contracte cu statul, numită de Orban secretar de stat la Cancelaria Primului Ministru

Patroană de firmă abonată la contracte cu statul, numită de Orban secretar de stat la Cancelaria Primului Ministru

În ajunul Anului Nou, premierul liberal Ludovic Orban a decis să-și numească, în Cancelaria de la Palatul Victoria, ca secretar de stat, pe fata unui fost deputat PNL, apropiată a vicepreședintelui ALDE Daniel Chițoiu și a fostului președinte al ANAF, din perioada primului Guvern Ponta, Gelu Ștefan Diaconu.

Patroană de firmă abonată la contracte cu statul, numită de Orban secretar de stat la Cancelaria Primului Ministru
Sursa foto: sursă foto: Gov.ro
06 Ian 2020   •   10:26

Pe Maria Gabriela Horga nu o recomandă doar gradul de rudenie cu ex-parlamentarul liberal de Dâmbovița Vasile Horga, ci și calitatea ei de patroană de firmă privată. Este vorba despre compania SC Euro Audit Service SRL din Târgoviște, care, în perioada 2010 – 2018, a încheiat contracte cu statul în valoare de aproape 10 milioane de euro. În acest timp, Maria Gabriela Horga a deținut funcția de consilier și de șef de cabinet al unui ministru al Economiei, al unui președinte ANAF și a făcut parte din consiliile de administrație sau din comisiile de privatizare ale unor societăți de stat, printre care se află și unele care au legătură directă cu contractele pe bani publici încheiate de firma acesteia.

Detalii, pe jurnalul.ro.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close