Antena 3 CNN Actualitate Patronul unei terase din Timişoara, ameninţat cu arma în propriul local

Patronul unei terase din Timişoara, ameninţat cu arma în propriul local

Patronul unei terase din Timişoara, ameninţat cu arma în propriul local
Sursa foto: Pistol
06 Iun 2009   •   09:43

Scene desprinse parcă dintr-un film western s-au petrecut vineri noapte în Timişoara. Patronul unei terase a fost ameninţat cu un pistol cu gaze chiar în localul său. Agresorul este băiatul proprietarului apartamentului în care omul de afaceri a locuit până nu de mult. Cel mai probabil, motivul neînţelegerii este legat de bani. Şi tot la Timişoara, la câteva sute de metri distanţă, s-a petrecut un alt scandal: doi tineri s-au luat la bătaie şi au ajuns la spital.

Patronul terasei susţine că tânărul a venit ca din senin şi după ce l-a lovit, i-a pus pistolul la tâmplă. Neînţelegerile dintre ei ar avea ca principală cauză banii. Poliţiştii încearcă acum să afle dacă agresorul avea permis de port armă.

Tot la Timişoara, un alt scandal i-a avut protagonişti pe doi tineri cam puşi pe ceartă. Martorii povestesc că ambii bărbaţi erau băuţi. Greu de spus de la ce a început totul. Cert este că în câteva minute strada s-a transformat într-un adevărat camp de bătălie.

Cei doi tineri au ajuns în stare critică la spital. Poliţiştii vor trebui să stabilească cine a iscat scandalul şi ce pedeapsă va primi.

Antena 3

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close