Antena 3 CNN Actualitate Patru mașini s-au făcut scrum după ce flăcările au cuprins un garaj din Botoșani

Patru mașini s-au făcut scrum după ce flăcările au cuprins un garaj din Botoșani

Patru maşini care erau parcate într-un garaj din municipiul Botoşani au ars, vineri, în totalitate, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

Patru mașini s-au făcut scrum după ce flăcările au cuprins un garaj din Botoșani
Sursa foto: ISU Botosani
de Mia Lungu    |    09 Iul 2021   •   23:01

Pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină în această după amiază pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un garaj de pe strada Aleea Valcelei, din municipiul Botoșani.

Primul ajutor a fost dat de vecinii din zonă, însă flăcările erau foarte mari. Incendiul ar fi pornit chiar de la una dintre mașinile aflate în garaj în acel moment.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spumă. Patru mașini și garajul unde erau parcate au ars în totalitate.

"Pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani au ajuns la faţa locului, pe strada Aleea Vâlcelei din municipiul Botoşani, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi au constatat că exista pericolul ca incendiul să se extindă şi la o casă din gospodărie.

Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor s-a intervenit circa două ore şi jumătate", a afirmat Lupu.

Oficialul ISU a precizat că, foarte probabil, cauza de producere a incendiului a fost scurtcircuit la unul dintre autoturisme, care fusese parcat în garaj cu puţin timp înainte de producerea evenimentului. 

×
Subiecte în articol: masini scrum flăcările garaj Botoșani
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close