Antena 3 CNN Actualitate Paul Stănescu, atac dur la Iohannis: "Dorința de putere i-a luat ultima fărâmă de rațiune! Este un președinte nedemn pentru România”

Paul Stănescu, atac dur la Iohannis: "Dorința de putere i-a luat ultima fărâmă de rațiune! Este un președinte nedemn pentru România”

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, lansează un atac extrem de dur la adresa lui Klaus Iohannis, după declarațiile de marți seara. El îl acuză pe Iohannis că "nu are niciun Dumnezeu”.

Paul Stănescu, atac dur la Iohannis: "Dorința de putere i-a luat ultima fărâmă de rațiune! Este un președinte nedemn pentru România”
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    17 Noi 2020   •   21:45

Paul Stănescu, secretarul general al PSD a reaţionat dur pe reţelele de socializare şi a precizat că niciodată nu a văzut din partea unui om de stat "o asemenea revărsare de ură, de minciună și de frustrare cum am vazut acum din partea lui Iohannis”.

"Iohannis nu are niciun Dumnezeu! Dorința de a avea puterea absolută i-a luat până și ultima fărâmă de rațiune!

Niciodată nu am văzut din partea unui om de stat o asemenea revărsare de ură, de minciună și de frustrare cum am vazut acum din partea lui Iohannis”, a precizat Stănescu în postarea de pe Facebook.

Șeful statului a mai precizat, marţi, că pe lângă cei care au greșit din punct de vedere tehnic, și care vor fi indicați de ancheta aflată în curs, există și vinovați moral.

Iohannis, despre tragedia de la Piatra Neamț: PSD este vinovatul moral

"Astăzi, Iohannis s-a întors definitiv cu fața de la România, de la români și se îndreaptă fără urmă de îndoială spre dictatură.

Astăzi, Iohannis ne-a arătat cum se naște o dictatură în forma ei cea mai groaznică, brutală: Iohannis vrea toată puterea deși nu știe ce să facă cu ea. De un an de zile, Guvernul SĂU a arătat deja românilor ce poate să facă: eșec pe linie în lupta împotriva pandemiei, economia în picaj, școli închise, producătorii români puși la colț”, a mai precizat Stănescu în postarea de pe Facebook.

Paul Stănescu: "Este un președinte nedemn pentru România”

"De un an de zile nu vrea decât alegeri, deși acum România a doborât record după record la infectări. Mor oameni cu zile, lăsați fără tratamente esențiale, dar asta nu e treaba lui.

Nu simte nimic din durerea sutelor de români care, zilnic, își pierd câte un bunic, un părinte sau un copil. Un tiran plin de ură care își terorizează proprii cetățeni pentru ambițiile sale de moment!

Un președinte care arată atât de multă ură, care nu simte nimic pentru cetățenii săi, care este în stare să mintă fără rușine, este un președinte nedemn pentru România”, a încheiat mesajul Paul Stănescu.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru preşedinte: “Iohannis, te cațeri pe cadavre fără rușine pentru a ține la putere guvernul Morţii!”

Citeşte şi: Firea, reacţie la acuzaţiile lui Iohannis: "Ați rămas doar șeful unei găști politice”

 

×
Subiecte în articol: Paul Stănescu Klaus Iohannis
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cod galben de furtuni puternice în aproape toată țara
x close