Antena 3 Actualitate Pe culmile disperării. Reacţia lui Traian Băsescu după anunţul că fratele său ar putea primi pedeapsa maximă

Pe culmile disperării. Reacţia lui Traian Băsescu după anunţul că fratele său ar putea primi pedeapsa maximă

11 Dec 2015   •   13:58
Pe culmile disperării. Reacţia lui Traian Băsescu după anunţul că fratele său ar putea primi pedeapsa maximă

Traian Băsescu atacă pe Facebook televiziunile care au ca subiect în emisiunile lor dosarul de trafic de influenţă care îl vizează pe fratele său, Mircea Băsescu.

"Trîmbiţaşi disperaţi! Antena 3, al cărei fost proprietar se află în închisoare, Realitatea TV, al cărei fost finanţator se află în închisoare şi România TV, al cărei proprietar este inculpat, au declanşat o campanie furibundă în a lega cazurile de corupţie de numele Traian Băsescu. Aceste televiziuni utilizează trîmbiţaşii consacraţi în dezinformare precum Gîdea, Bogdan, Hoandră, Badea etc, dar şi proaspăta trîmbiţaşă Laura Chiriac.Trîmbiţaşii delatori ascund un lucru esenţial: toate instituţiile în care s-au produs acte de corupţie au ţinut de guvern, fie că guvernul s-a numit Tăriceanu, Boc, Ungureanu sau Ponta, iar patronii trîmbiţaşilor au fost sau sunt băgaţi pînă la gît în relaţii cu premieri sau membri ai guvernelor. Vă supără acest adevăr, trîmbiţaşi mincinoşi?
În schimb, instituţiile care luptă împotriva corupţiei, chiar dacă încă nu sunt perfecte, au ţinut prin numirea în funcţiile de conducere de Preşedinte, fie că vorbim de DNA, SRI, ICCJ sau despre decizii importante ale CSAT după ce am declarat corupţia ca fiind ameninţare la siguranţa naţională. Asta puteam face ca Preşedinte. Vă supără aceste adevăruri, trîmbiţaşi imorali, sau în numele stăpînilor voştri corupţi nu le puteţi recunoaşte?, a scris Băsescu.

Fostul preşedinte susţine că numele său nu va apărea în viitoare cazuri de corupţie din timpul mandatului său.

"Pe de altă parte, sunteţi furioşi că numele meu nu este implicat în niciunul din cazurile de corupţie făcute publice pînă acum.
Vă dau o veste şi mai proastă, numele meu nu poate să apară nici în viitoarele cazuri de corupţie din timpul mandatului meu ca Preşedinte pentru simplul motiv că nu m-am implicat în ilegalităţi. Oare disperarea vă vine din faptul că pot reveni în politică?"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close