Antena 3 CNN Actualitate Pe Valea Prahovei s-au deschis pârtiile, iar zăpada este numai bună de schiat

Pe Valea Prahovei s-au deschis pârtiile, iar zăpada este numai bună de schiat

Pe Valea Prahovei s-au deschis pârtiile, iar zăpada este numai bună de schiat
30 Noi 2008   •   10:22

Turiştii care au plecat deja în minivacanţa de 1 Decembrie au parte de zăpadă, pârtii numai bune de schiat şi vin din belşug. Este primul weekend din acest sezon în care pârtiile au fost deschise şi sute de turişti s-au grăbit să ajungă la munte. Stratul de zăpadă pe pârtiile de pe Valea Prahovei şi în Poiana Braşov atinge deja 20 de centimetri.
Zăpada este numai bună pentru orice sport: schi, snowboard, ATV, snowmobile sau săniuţă. La Clăbucet, sâmbătă, vremea a fost caldă, iar vântul abia s-a simţit. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat însă şi în Poiana Braşov, unde vântul puternic a doborât mai mulţi brazi, încărcaţi cu zăpadă, iar traficul a fost oprit mai bine de o jumătate de oră. Chiar şi aşa, turiştii care au vrut să inaugureze pe anul acesta pârtia de la Postăvaru, n-au renunţat şi au urcat pe jos.
Şi turiştii care au ales să îşi petreacă zilele libere în Munţii Rodnei se pot bucura de iarnă. Zăpada măsoară deja 30 de centimetri, iar pârtiile şi pensiunile sunt pregătite să îi întâmpine pe turişti.
Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close