Antena 3 CNN Actualitate Incredibil! Pedeapsa dură primită în instanță de un bărbat care a zgâriat cu cheia o mașină

Incredibil! Pedeapsa dură primită în instanță de un bărbat care a zgâriat cu cheia o mașină

Incredibil! Pedeapsa dură primită în instanță de un bărbat care a zgâriat cu cheia o mașină
13 Noi 2019   •   19:56

Un bărbat de 74 de ani din Iași a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Iași, la 5 luni de închisoare cu suspendare, pentru că a zgâriat cu cheia ambele portiere de pe partea dreaptă ale unei mașini de lux parcate în fața garajului său.

Bărbatul, care a fost condamnat de Judecătoria Iași, este proprietarul unui garaj din centrul orașului, în fața căruia, de ani de zile, mai mulți șoferi își parchează mașinile, potrivit Cancan.

Potrivit motivării instanței care l-a condamnat la cinci luni de închisoare cu suspendare, bărbatul era beat și nervos când a zgâriat cu o cheie ambele portierele de pe partea dreaptă și aripa din dreapta-spate a unei mașini, după care a lovit în mod intenționat mașina, cu ușa garajului, provocând distrugeri la nivelul hayonului.

Femeia a cărei mașină a fost zgâriată a depus plângere, iar dosarul a fost judecat de către magistrații Judecătoriei Iași, care l-au condamnat pe bătrân la închisoare cu suspendare.

Bărbatul a contestat decizia la Curtea de Apel, însă judecătorii i-au respins, în 11 noiembrie, apelul și au mențiunt decizia primei instanțe.

Pe lângă cele 5 luni cu suspendare, bărbatul mai are de plătit și 5.845,37 lei reprezentând daune materiale.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close