Antena 3 CNN Actualitate Pedeapsă grea pentru agresorul fiicei lui Adrian Enache

Pedeapsă grea pentru agresorul fiicei lui Adrian Enache

Pedeapsă grea pentru agresorul fiicei lui Adrian Enache
19 Oct 2015   •   20:34

Cetăţeanul libanez Kanaan Ali Riad, care a atacat-o pe fiica lui Adrian Enache cu un briceag în iulie anul trecut, a fost condamnat defintiv la cinci ani de închisoare cu executare.

Decizia a fost luată, luni, de Curtea de Apel Bucureşti, care a decis să admită apelul declarat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti şi i-au majorat cu un an pedeapsa lui Kanaan Ali Riad.

De asemenea, instanţa i-a interzis lui Kanaan Ali Riad, pe o durata de cinci ani, să comunice cu Diana Enache sau cu membrii familiei acesteia sau să se apropie la mai puţin de 100 de metri de aceştia, de locuinţa, locul de muncă, şcoala sau alte locuri unde persoana vătămată îşi desfăşoară activităţi sociale.

Bărbatul nu are dreptul de a ocupa funcţia, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfăşura activitatea de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunii, respectiv activităţi de pază şi protecţie, şi nici dreptul de deţine, purta şi folosi orice categorie de arme.
Decizia instanţei este definitivă.

În iulie anul trecut, fiica lui Adrian Enache a fost atacată cu un briceag de paznicul blocului în care locuieşte tatăl ei, după ce l-a chemat pe acesta să o ajute pentru că nu avea curent electric în locuinţă. Incidentul a avut loc, în jurul orei 6.00, la scurt timp după ce Diana Enache a intrat în blocul în care locuieşte tatăl ei, în zona Băneasa.

Tânăra a intrat în apartament şi, întrucât nu a putut să aprindă luminile, a mers la paznicul imobilului, pentru a-i cere să verifice siguranţele de la panoul electric.

În timp ce urcau scările, paznicul, în vârstă de 46 de ani a scos un briceag şi a atacat-o pe fată, provocându-i răni. Diana Enache a fost dusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru îngrijiri medicale.

Agresorul le-a declarat anchetatorilor că Diana Enache i-a adus injurii şi că el nu a putut suporta acest lucru, mai ales că în această perioadă este Ramadanul, o sărbătoarea foarte importantă în religia sa.

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close