Antena 3 CNN Actualitate Pedeapsa primită de un șofer din București, prins de radar cu o viteză record pe autostrada A3

Pedeapsa primită de un șofer din București, prins de radar cu o viteză record pe autostrada A3

Un șofer în vârstă de 42 de ani, din București, a fost prins de polițiștii rutieri, cu aparatul radar, în timp ce conducea cu o viteză de aproape 240 de km/h pe autostrada A3 București - Brașov.

Pedeapsa primită de un șofer din București, prins de radar cu o viteză record pe autostrada A3
08 Mar 2020   •   16:57

"În cursul zilei de ieri, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 București - Brașov au depistat un bărbat, de 42 de ani, din București, care conducea cu viteză excesivă.

Conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce rula pe autostrada A3, sensul  București – Brașov, cu viteza de 238 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.900 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Poliția Română reamintește că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice", se arată într-un comunicat al Poliției Române.

×
Subiecte în articol: autostrada
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close