Antena 3 CNN Actualitate Pedofil abia eliberat din închisoare, prins în timp ce încerca să molesteze sexual un copil în scara unui bloc

Pedofil abia eliberat din închisoare, prins în timp ce încerca să molesteze sexual un copil în scara unui bloc

Un bărbat de 36 de ani a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală după ce a ademenit un băieţel de 8 ani în scara unui bloc cu intenţia de a-l abuza sexual.

Pedofil abia eliberat din închisoare, prins în timp ce încerca să molesteze sexual un copil în scara unui bloc
Sursa foto: obiectivbr.ro
17 Mai 2020   •   21:17

Încolţit de locatari, i-a ameninţat cu o şurubelniţă, iar în încercarea de a fugi, a intrat într-un atelier de tâmplărie, unde a spus că ar fi venit să se angajeze.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila l-a trimis în judecată pentru agresiune sexuală pe Augustel Dumitrel Şerban, un bărbat de 36 de ani, cunoscut poliţiştilor după ce a fost condamnat anterior pentru viol asupra unui minor, act sexual cu un minor şi furt, scrie Adevărul.

Primul termen în procesul penal va avea loc pe 22 mai 2020. Pe 5 iunie 2019, după ce abia fusese eliberat din închisoare, pedofilul din Brăila a încercat să agreseze sexual un băiat de opt ani. Incidentul s-a produs în scara unui bloc din municipiul Brăila, în cartierul Viziru II, iar copilul a scăpat după ce mai mulţi vecini au intervenit şi l-au imobilizat pe agresor până la sosirea Poliţiei, care a fost anunţată la numărul unic de urgenţă 112.

După cum a povestit unchiul băiatului, cel mic se juca cu mingea la perete şi bărbatul i-a zis să dea o pasă. Avea însă alte intenţii, astfel că l-a dus pe micuţ în scara blocului cu intenţia de a-l molesta sexual. Locatarii blocului au aflat ce se petrece, iar individul a încercat să fugă şi, la un moment dat, a intrat într-un atelier de tâmplărie, unde a spus că ar fi venit să se angajeze.

Acolo, a luat o şurubelniţă şi s-a apucat să îi ameninţe pe oameni. A fost pus la pământ şi ţinut de locatarii din zonă până la intervenţia poliţiştilor. „Incidentul s-a întâmplat miercuri, pe strada Celulozei din municipiul Brăila. Poliţiştii au fost anunţaţi de un locatar.

Augustel Dumitrel Şerban fusese eliberat din închisoare cu puţin timp înainte de comiterea faptei. Acesta ispăşise o pedeapsă de un an şi jumătate după ce, la sfârşitul anului 2017, a fost prins în timp ce agresa doi copii (de 9 şi 11 ani) în Brăila.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close