Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii la Biroul Înmatriculări din Bucureşti: Este vizată o reţea de hoţi de maşini de lux

Percheziţii la Biroul Înmatriculări din Bucureşti: Este vizată o reţea de hoţi de maşini de lux

Percheziţii la Biroul Înmatriculări din Bucureşti: Este vizată o reţea de hoţi de maşini de lux
Sursa foto: Foto: Intact Images
03 Aug 2011   •   08:54

Percheziţii la 44 de adrese din Bucureşti şi din judeţele Ilfov, Constanţa, Giurgiu şi Suceava. Este vizată o reţea de crimă organizată, care se ocupa cu furtul maşinilor de lux. Poliţiştii au descins şi la Biroul Înmatriculări din Bucureşti. Potrivit DGA, reţeaua era ajutată de câţiva angajaţi ai Biroului de Înmatriculări din Capitală.

Se pare că hoţii ar fi închiriat, în perioada 2009-2011, maşini de lux din Spania sau Italia, pe care le aduceau apoi în România unde, cu ajutorul unor angajaţi ai serviciilor de înmatriculări şi ai RAR, le înmatriculau şi înregistrau în evidenţele româneşti.

În acest dosar, au fost deja puse sub învinuire 36 de persoane, printre care angajaţi ai Serviciului Permise şi Înmatriculări Auto Bucureşti şi ai Registrului Auto Român.
 
Autorităţile au emis 50 de mandate de aducere pentru persoane acuzate de dare de mită, înşelăciune, fals în înscrisuri, uz de fals, tăinuire sau fals intelectual.

Percheziţiile fac parte din acelaşi dosar în care au fost audiaţi fotbaliştii Cristi Munteanu şi Andrei Mărgăritescu.

 


Fostul portar Cristian Munteanu, cercetat pentru tăinuire


Fostul portar dinamovist Cristian Munteanu este cercetat pentru tăinuire în acest dosar. Sportivul urmează fie adus la audieri, au declarat reprezentanţi ai DGA, citaţi de
Mediafax.

În urmă cu patru luni, procurorii Parchetului Capitalei au început urmărirea penală pe numele a nouă persoane în cazul unor furturi de maşini de lux. Printre cei acuzaţi s-au numărat mijlocaşul dinamovist Andrei Mărgăritescu şi fostul portar al echipei de fotbal Dinamo, Cristi Munteanu.

Andrei Mărgăritescu şi Cristi Munteanu sunt acuzaţi de procurori că sunt "dobânditori de drept ai unei maşini furate", despre care "aveau în mod clar cunoştinţă că face obiectul unei infracţiunui de furt".
 


 






×
Subiecte în articol: masini de lux descinderi
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close